MIJN EIGEN DRONE! (DJI Phantom 4)

Please log in or register to like posts.
MIJN EIGEN DRONE! (DJI Phantom 4)ABONNEER HIER: ~Mijn merchandise bekijken? =======================Meer info!

source

48 comments on “MIJN EIGEN DRONE! (DJI Phantom 4)

  1. Ik ga de Phantom 3 SE kopen… 600 euro binnenkort 400 euro met kerstmis en met de phantom 3 se kan je ook 4k 30 fps :D, Phantom 4 en 3SE zijn gwn hetzelfde de 4 heeft alleen nooit propellers in beeld de SE heeft het soms als hij snel vliegt

  2. als je er lang mee wild vliegen lees dan als die boekjes goed na en verdiep je er in je mag niet zo hoog als je gaad als je het wel doet kan je drone in beslag worden genomen en dat en lees echt goed de boekjes en kijk alles wat je moet DJI doet dat niks voor niks mee geven. hoe jij er nu mee omgaat kan niemand straks meer met een drone vliegen 🙁

  3. Ik vond het enige goeie aan de drone dat hij 4k revolutie filmt

    voor de rest groot onhandig meetenemen

    niet de makkelijkste besturing en vergeet niet de knoppen combinatie dat de drone zichzelf uitzet

    op camera na bebop 2 beter

Leave a Reply